Freelancelot
training: zelfinzicht en groei
Flash Intro
Freelancelot Hoofdpagina
Over Freelancelot
Over drs. Hans Timmermans
Programma's
Links/Partners
Contact opnemen
Links/Partners

Hier staan de organisaties waarmee Freelancelot graag werkt. Hun kwaliteit en betrokkenheid staan in hoog aanzien. Indien je naar Freelancelot wil reageren, graag. Klik hier en geef je reactie

www.evelinegradussen.nl         www.vanderweele-interim.nl       www.Bset.nl       www.mankind-vision.com         www.mzservices.nl 

WWW.MZSERVICES.NL

MZ Services levert de ideale ondersteuning bij medezeggenschapvraagstukken. Door middel van maatwerktraining, begeleiding en advisering professionaliseert MZ Services het functioneren van de OR in het samenspel van wederzijdse belangen en verantwoordelijkheden met het management. MZ Services is erkend door het Gemeenschappelijk Begeleidingsinstituut Ondernemingsraden (GBIO).

WWW.MANKIND-VISION.COM

Mankind stelt met het model van de 'Collectieve Ambitie' organisaties in staat hun missie, visie en strategie wederzijds te koppelen aan normen en waarden, talenten en ambities. Daarbij wordt het hele terrein van organisatie (missie, visie, strategie en doelstellingen) en mens (ambitie, talenten, normen en waarden) bestreken. Het Mankind-programma voor Empowerment zorgt ervoor dat management en medewerkers zich bewust worden van de kracht van de eigen bijdrage aan succes.

WWW.BSET.NL 

Zakelijk zeilen ! Bset geeft personeeltrainingen en organiseert bedrijfsevenementen aan boord van moderne zeewaardige zeiljachten. Als het evenement naar de achtergrond verdwijnt, levert Bset heel serieuze trainingen 'on deck': teambuilding, teamcoaching, leiderschap, communicatie, brainstorm. Met de trossen los ervaar je als bemanningslid onmiddellijk de valkuilen van de vaardigheden die zo natuurlijk en vanzelfsprekend lijken. Door het karakter van de nabesprekingen heten die hier natuurlijk de aftersails.

WWW.EVELINEGRADUSSEN.NL

Leven is groeien, zegt Eveline Gradussen. Haar Training en Coaching begeleidt mensen die de bouwstenen van zichzelf en van hun proces van leven en groeien willen onderzoeken. Kwaliteiten kennen en gebruiken, kenmerken herkennen en kunnen plaatsen, tevreden zijn en genieten, veranderen. Bewustwording, onderzoek, erkenning, beweging en actie vormen de uitgangspunten van waaruit Eveline Gradussen werkt.

WWW.VANDERWEELE-INTERIM.NL

De missie: ruimte scheppen in organisaties, waardoor mensen, en dus organisaties, kansen krijgen te groeien. De ambitie: als interim manager en coach organisaties en mensen ondersteunen bij het bereiken van de gestelde doelen. De activiteiten: tijdelijk leiding geven aan projecten in het onderwijs, de profit- en de not-for-profitsector, het coachen van mensen en het begeleiden van bedrijfsovernames.

Freelancelot